keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Facebook

‎...jaa. Aloimpa ny sitte lueskeleen..."Sano kysyjälle, että Kyösti Kallio Nivalan Heikkilästä repi paperin. Joka sitä tahtoo takasin, tulkoot minulta hakemaan". 1899. Surunvalittelukaavake Bobrikoffin murhasta, johon olis pitäny pistää nimmarit alle.... niin kirjahan on Presidentti Kyösti Kallion puheita. Painettu 1942. Aika nopeesti kuoleman jälkeen.


...jaa. Aloimpa ny sitte lueskeleen..."Sano kysyjälle, että Kyösti Kallio Nivalan Heikkilästä repi paperin. Joka sitä tahtoo takasin, tulkoot minulta hakemaan". 1899. Surunvalittelukaavake Bobrikoffin murhasta, johon olis pitäny pistää nimmarit alle.... niin kirjahan on Presidentti Kyösti Kallion puheita. Painettu 1942. Aika nopeesti kuoleman jälkeen.


 Peltomaisema.Tiedäthän, että ladon takana on peltoa...
  •  
    Tero  1899 kirijotti päiväkirijaansa...en lähe tarkistaan B:n kuolinvuotta.....lähen kuitenki.
  • Tero Joo.Niin arvelinki. B kuoli 1904.Wikipedian mukaan.Tää on sitä lähdekritiikkiä... ei tyydytä tähänkään. Tutkitaan.
  • Tero  Joo. Olin vasta sivulla 27.Mitähän muuta paskaa sitä heitetäänkää tässä kirijassa lukijan nieltäväks?
  • Tero  Muistuuki mieleen että heti Lapi sodan jäläkeen ku karkotettiin ne Ruottalaiset poies sieltä niin ostin tän kirijan. Oon eläny valheessa aika pitkään...
  • Tero  No voi hitto.Tässähän on kysymyksessä salaliitto. Josko Kyöstiltä haettiin vaan suostumusta B:n poistamiseen... ja tää kirijan toimittaja on kaunistellu sitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti